• De beste prijs
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug

4.6355 Reviews

2 x Slimme deur- en raamsensor

2 x Slimme deur- en raamsensor

€29,95 €59,95

Productomschrijving

Normaal alleen inbegrepen in onnodig dure beveiligingspakketten, deze Smart deur- en raamsensor (2x) maakt het voor inbrekers onmogelijk geruisloos en onzichtbaar in te breken. 

De Woox R4966 2-pack is een nieuwe hoogwaardige, slimme Wifi deur- en raamsensor. Het apparaat is gemaakt uit de allerbeste en duurzame materialen die een lange levensduur en de best mogelijke werking garanderen. De R4966 smart sensor kan op meerdere manieren worden gebruikt voor beveiliging en automatisering. Net als alle andere WOOX-apparaten werkt de R4966 met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant.

Beveiliging
Voor de veiligheid kun je de R4966 direct bij elke deur of raam installeren. Je kunt bijvoorbeeld de hoofdbehuizing van de R4966 op jouw deur of raam zelf plaatsen en de magneet op het kozijn van jouw deur of raam plaatsen. De maximaal mogelijke ruimte voor activering van de sensor is 10 mm tussen de twee delen als de deur of het raam gesloten is. Wanneer de sensor wordt geactiveerd en jouw deur of raam opent, krijg je een direct melding via de WOOX Home app op jouw mobiele telefoon.

Automatisering
Je kunt de R4966-sensor gebruiken als automatiseringsinstrument in combinatie met andere WOOX-apparaten. Je kunt bijvoorbeeld de R4966 als sensor voor jouw verlichting instellen, de R4966 op jouw deurkozijn installeren en de automatiseringsscène in de WOOX Home app instellen met een WOOX smart lamp of smart ledstrip die geïnstalleerd is in de ruimte die je automatisch wilt verlichten bij het binnengaan.

Stroomverbruik
De R4966 werkt op 2x AAA-batterijen die al in het pakket zitten. De R4966 heeft een extra laag stroomverbruik en de batterijen gaan ongeveer 6 maanden mee als ze 20 keer per dag worden geopend. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn krijg je een automatische waarschuwing via jouw WOOX Home app, zodat je de batterijen op tijd kunt verwisselen en je verzekerd bent van een veilig thuis.

Installatie
De sensor werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice. Je kunt de R4966 op twee verschillende manieren aan jouw deur of raam bevestigen. De eerste manier is door de 3M tape die in de verpakking zit. De tweede manier is door de 4 schroeven die in de verpakking worden meegeleverd.

Specificaties:
Kleur: Wit
Aantal accu's/batterijen: 2
Type stroombron: Batterij
Compatibele batterij: AAA
Smart Home Ready
Omgeving: Keuken, Slaapkamer, Woonkamer
Smart Home platform: Amazon Alexa, IFTTT, Google Assistant
Merk:WOOX

lgemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6Deals van toepassing
• 6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• U heeft 2 jaar garantie op dit product
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6Deals
• Exclusief €6,95 verzendkosten
• Verzendkosten gelden voor België en Nederland

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Vragen? Whatsapp ons

+31 (0)6 27304374 of scan de QR