• De beste prijs
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug

4.5341 Reviews

COVID-19 antistoffentest

COVID-19 antistoffentest

€24,95 €47,99

Productomschrijving

Heeft u onlangs COVID-19-symptomen gehad, maar heeft u zich niet laten testen? Deze test kan diagnosticeren of u COVID-19-antistoffen in uw bloed heeft. Handig om te weten, zodat u uw collega's, vrienden, familie of andere medemensen kunt waarschuwen waarmee u in die periode in contact bent geweest. Natuurlijk is de test ook handig voor als u simpelweg nieuwsgierig bent of u COVID-19-antistoffen heeft.

Deze test controleert of u op dit moment antistoffen in uw bloed heeft met een zekerheid van 86% of hoger. Deze test is niet om aan te tonen of u op dit moment een COVID-19-infectie heeft of besmettelijk bent. Als u wilt testen of u op dit moment COVID-19 heeft of besmettelijk bent dient u naar de daarvoor aangewezen testlocaties van de overheid te gaan. Antistoffen kunnen uw bloed ook alweer uit zijn na een COVID-19-infectie. Het negatieve resultaat van deze test garandeert dus niet dat u geen COVID-19 heeft gehad.

Test uw bloed op antistoffen
De snelle COVID-19-antistoffentest voor zowel IgM- als IgG-antilichamen met bewezen goede klinische prestaties gelijk aan de RT-PCR-laboratoriumtechniek. De test controleert uw bloed op COVID-19-antistoffen. Alhoewel de test zeer eenvoudig is uit te voeren door uzelf raden we aan deze test te laten uitvoeren door een professional.

Highlights

  • Resultaat na 15 minuten!
  • Controleert op COVID-19-antistoffen

Deze snelle COVID-19-antistoffentest is een diagnostische test die meet op COVID-19's IgM- en IgG-antilichamen in uw bloed.

Betrouwbaarheid IgG-resultaat
Relatieve gevoeligheid: 100% (86,0% -100%) *
Relatieve specificiteit: 98,0% (89,4% -99,9%) *
Nauwkeurigheid: 98,6% (92,3% -99,96%) *

Betrouwbaarheid IgM-resultaat
Relatieve gevoeligheid: 85,0% (62,1% -96,8%)
Relatieve specificiteit: 96,0% (86,3% -99,5%)
Nauwkeurigheid: 92,9% (84,1% -97,6%)
* 98% betrouwbaarheidsinterval

Beperkingen
Het testresultaat kan niet worden gebruikt voor de diagnose van COVID-19. Als het resultaat niet overeenkomt met de klinische evaluatie, voer dan meer tests uit. Gebruik deze test niet om te testen of u corona heeft. Dit is een antistoffentest, oftewel hiermee kan alleen worden getest of u COVID-19-antistoffen heeft!

Wat is een antistoffentest?
Een antilichaam-test, of serologische test, laat zien of je lichaam besmet is geraakt met het virus en daar afweer tegen heeft opgebouwd. Concreet: de test kijkt in je bloed of er antilichamen in zitten tegen het COVID-19-virus. Mogelijk heb je het virus nog steeds onder de leden. Je kunt zelf nog ernstig ziek worden en besmettelijk zijn.

Miljoenenbestelling van Britse regering
De Britse regering heeft een miljoenenbestelling gedaan voor antistoffentesten (niet perce deze test). De hoop is dat mensen die antilichamen hebben en volledig hersteld zijn van ziekte, weer aan het werk kunnen.

Voor- en nadelen?
Een serologische test kan al vroeg in de infectie laten zien dat iemand besmet is. Hij is makkelijker en goedkoper dan de reguliere test. Nadeel is dat mensen niet weten of ze nog besmettelijk zijn na deze test. Hij wordt al gebruikt om de groepsimmuniteit te meten.

Bekijk hier meer informatie m.b.t deze antistoffentest

Algemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6Deals van toepassing
• 6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• U heeft 5 jaar garantie op dit product
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6Deals
• Exclusief €3,95 verzendkosten (€6,95 voor België i.v.m. verzendmethode)

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0