✔ snelle levering ✔ niet goed geld terug ✔ beste prijs

Huisdier Tracker

€149,95 €69,95 Incl. btw
Levertijd: 3-5 werkdagen
Leverbaar in:

Track en trace je huisdier!
Vanaf nu geen dierbare huisdieren uit het oog verliezen. Want door de nieuwste techniek in deze nieuwe GPS-tracker ben je altijd op de hoogte van de locatie van je favoriete huisdier. Niets ontgaat je meer want na slechts een sms of oproep naar de GPS Pet Tracker weet je exact de locatie. Het apparaatje is heel erg licht!

Highlights:
Track en trace je huisdier!
Heel erg licht: 33 gram
Magnetisch oplaadsysteem
Weergave via Google Maps
Extra klein model

Vind je huisdier op Google Maps!
Het in gebruik nemen van de GPS Pet werkt als volgt:

Plaats de GPS tracker in de bijgeleverde halsband. De GPS Tracker is gemaakt in een compact en onopvallend design. Je neemt deze GPS Tracker dus heel eenvoudig overal mee naartoe.

Stuur een SMS bericht:
Stuur simpelweg een sms bericht naar de GPS Tracker en deze laat je onmiddellijk weten waar deze zich op dat moment bevindt.

Vind de GPS Tracker:
Als je een sms bericht hebt gestuurd naar de GPS Tracker, zal de GPS Tracker je van informatie voorzien. De GPS Tracker zal je in het sms’je onder meer laten weten wat de laatste gemeten snelheid is, wat de locatie is en de batterijstatus op dat moment. De GPS Tracker werkt met Google Maps, hierdoor kun je in een oogopslag duidelijk zien waar de GPS Tracker zich bevindt of heeft bevonden. Je krijgt in het sms’je een link naar Google Maps met daarbij de locaties van de GPSbird of volg alles via de APP. De GPSbird heeft vele extra functies. Zo kan de GPSbird je waarschuwen zodra deze een verplaatsing signaleert. Ook kan de GPSbird je waarschuwen op het moment dat deze een door jouw afgebakend gebied verlaat. De GPS Tracker beschikt ook over een SOS-knop. Deze knop kan ingedrukt worden in geval van nood wanneer bijvoorbeeld je huisdier wordt gevonden door iemand. Op het moment dat deze knop wordt ingedrukt krijgt de aan de GPS Tracker gekoppelde telefoon(s) een berichtje met de melding van het noodsignaal en de locatie van waaruit deze melding is gedaan.

Specificaties
GPS huisdier Tracker
Zwarte universele halsband
Magnetisch oplaadkabel zonder stekker
Duidelijke en eenvoudige gebruiksaanwijzing
Gewicht 33 gram
Afmeting LxBxH : 62mm x 30mm x 18mm
3.7V 500mAh Li-ion batterij

Algemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6deals van toepassing
6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6deals
Niet in combinatie met andere acties
Exclusief verzendkosten

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen