• De beste prijs
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug

4.6355 Reviews

Set van 4 winterharde Pilaar-Fruitbomen

Set van 4 winterharde Pilaar-Fruitbomen

€39,95 €69,95

Productomschrijving

Alleen al om de mooie bloesem wilt u fruitbomen in de tuin of op het balkon hebben, maar echt fruit uit eigen tuin is natuurlijk het mooiste en het lekkerste wat er bestaat.  Wat uniek is aan deze bomen is dat ze na het eerste jaar in de tuin al beginnen met vruchtvorming. U hoeft dus niet minstens 5 jaar te wachten voordat de eerste vruchten aan de bomen verschijnen. De bomen zijn gekweekt in potten. Ze hebben daardoor al een fatsoenlijke kluit met wortels en kunnen met gaan groeien zodra ze bij u in de tuin staan.

Deze bomen zijn geënt op een onderstam die ervoor zorgt dat de bomen niet te hoog en ‘smal’ blijven. Vandaar dat ze de naam Pilaar-fruitbomen krijgen. De bomen dragen hun fruit dicht aan de stam.  Met regelmatig snoeien creëer je een pilaar van fruit. De fruitbomen zijn ideaal voor kleinere tuinen, balkons en terrassen.

In de set bevinden zich 4 soorten:
- Kers "Stella" De 'Stella' is een grote, zoete, sappige kers. Hij bloeit in april, mei met mooie lichtroze bloesem. De pluktijd van deze lichtrode kersen is half juli.

- Pruim "Black Amber" Lievelingsfruit van de Nederlands! Ruimte besparende zuil voor kleine tuinen, terrassen en balkonnen. Rijkdragende kwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft.
De grote vruchten smaken heerlijk zoet. Goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog. Ideaal voor kolommen voor kleine tuinen, balkons en terrassen, compacte groeiwijze, Veel fruit per jaar, Zoete smaak, zelf bestuivend.

- Peer "Doyenné du Comice" 'Doyenné du Comice' is een oud Frans perenras (1840)dat na de Conference peer wel het meest bekend is in onze regionen. Middelgrote tot grote handpeer, groen tot bruinrood aan zonnezijde, zeer saprijk, smeltend wit vruchtvlees, fijne smaak, Pluktijd - eind september - begin oktober - in koelcel te bewaren tot april.

- Appel "Braeburn" Braeburn is een appelras afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Dit ras is zeer populair in de winkel door zijn heerlijk zachtzure smaak. De appel is stevig en kan lang worden bewaard.
Rijkdragende topkwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft. De Braeburn appel heeft het hoogste vitamine C gehalte van alle appels. De appel heeft een knapperig, stevig vruchtvlees en is goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog.

Verzorging
De fruitbomen zijn erg winterhard en kunnen de gehele winter in de tuin geplant worden (als de grond niet bevroren is). Hoe vroeger je de bomen plant hoe mooier ze zullen bloeien in het voorjaar en de zomer, en op deze manier krijgt de plant lekker de tijd om zich goed te settelen in de grond, op naar een mooie lente! De bomen kunnen direct in de tuin geplant worden, maar ook ruime potten. Een pot met een minimale doorsnee van 19cm is in de eerste jaren voldoende. Met regelmatig snoeien creëer je een pilaarvormige fruitboom. Plaats de bomen in de volle zon of in half schaduw. 

Planthoogte
De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 60-70 cm, dit is gemeten inclusief de pot. Let op; tot en met maart worden de bomen kaal geleverd. Dit komt doordat alle fruitbomen in de winter hun bladeren verliezen. Zodra het voorjaar aanvangt zullen de eerste blaadjes vormen en snel daarna kan de eerste bloesem zich al gaan tonen.

Algemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6deals van toepassing
• 6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6deals
• Exclusief €6,95 verzendkosten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Vragen? Whatsapp ons

+31 (0)6 27304374 of scan de QR