✔ Snelle levering      ✔ Niet goed geld terug      ✔ Beste prijs

Set van 5 XXL Winterharde Heesters tot 2,5mtr hoog

€69,95 €24,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen SNEL LEVERBAAR
Leverbaar in:

Prachtige bloeiende struiken voor in elke tuin, het hele jaar door bloemen en bijzondere kleuren in de tuin. De planten groeien uit tot grote struiken van 2.5 meter bij 2 meter. Voldoende om elke tuin op te vullen.

U krijgt;
1x Tamariks tetandra –struik of boom met roze bloemen
1x Forsythia Golden Times – grote struik vol met gele bloemen
1x Vibernum Opulus Roseum – Struik met witte ronde bloemen
1x Weigela Bristol Ruby – Struik met roze/rode bloemen
1x Deutzia Pink Pom Pom – Struik met roze/witte bloemen.

Tamarix Tetrandra is een winterharde rijkbloeiende sierheester. De Tetranda is een variëteit met mooie gebogen takken en is dichtbezet met roze bloemen vanaf de late lente. Tamarix is bestendig tegen zilte lucht en doet het goed in kustgebieden. Deze middelgrote bladverliezende struik is geweldig als haag of windbreaker te gebruiken.

De Forysthia Golden Times zorgt voor een zonnig effect op een donkerdere plek van de tuin. Niet alleen de gele bloei in het vroege voorjaar zorgt voor kleur, maar ook het blad is overwegend geel. Deze Forysthia is een sierlijke struik die niet zal misstaan bij jou in de tuin. Kenmerkend is de opgaande groei en de kale bloei van vele gele bloemen. De rest van het jaar kun je genieten van de volle groei van groene bladeren, een prachtige herfstverkleuring en een schilderachtig wintersilhouet.

Viburnum opulus 'Roseum' verschilt van de gewone vibernum door de bolvormige steriele bloemen in plaats van de schermvormige bloemen. Viburnum opulus 'Roseum' vormt geen bessen. Deze bladverliezende Gelderse roos bloeit in de maanden mei-juni. Viburnum 'Roseum' is goed te gebruiken als snijbloem of voor gebruik in een brede heesterborder. De standplaats dient zonnig te zijn maar lichte schaduw wordt door deze Gelderse roos eveneens verdragen.

De Weigela Bristol Ruby is een mooie rood-bloeiende struik die zeer de moeite waard is, want hij produceert duizenden bloemen van eind mei tot begin juli. Hierdoor geeft hij een levendige splash van kleur aan uw tuin. Deze struik is zeer winterhard.

Deutzia hybrida Pink Pompon is een bladverliezende struik met donkergroene bladeren die in de herfst een bordeauxrode kleur krijgen. De struik krijgt dubbele, lichtroze bloemen die in de zomer vervagen naar een witte kleur. Deutzia behoort tot de meest betrouwbare bloeiende struiken in een tuin en bloeit voor een zeer lange periode. Deutzia Pompon wordt het best gekweekt in redelijk vruchtbare, niet te droge grond, bij voorkeur in de volle zon. Snoei direct na de bloei om de vorm te behouden en het volgende seizoen te bloeien.

Verzorging:
Haal de plant uit de verpakking en ontwar de wortelkluit enigszins, zodat de wortelen naar buiten kunnen groeien en niet in de vorm van de verpakking blijven.  Hierdoor zal hij bij droogte beter water op kunnen nemen. Wanneer u de wortelkluit 6-8 uur voor het planten in een emmer water laat weken, geeft u de plant een voorsprong. Als u de plaats bepaald heeft waar u de plant wilt planten, graaft u een gat, zodanig diep dat de gehele kluit van de plant net onder het aardoppervlak blijft. Vermeng de aarde in het plantgat met wat potgrond, zodat water goed vastgehouden wordt, maar overtollig water wel wegloopt. Plaats de plant met gespreide wortelen in het plantgat en vul de aarde aan. Geef goed water en druk daarna stevig aan. Na 4 weken bij mesten kan de planten nog meer kracht geven.

Plant bij levering;
De planten worden geleverd als wortelgoed (met gesealde kluit).
Hoogte bij levering: 50-70cm, gemeten van onderkant wortel tot bovenkant plant.

Algemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6deals van toepassing
• 6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6deals
Exclusief €6,95 verzendkosten 
• Verzendkosten gelden voor verzending naar België en Nederland

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen